24.3 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Universitatea din Oradea are un nou prorector

Începând de la 1 septembrie 2023, prof.univ.dr.habil Sorin Domițian Șipoș revine în echipa managerială a Universității din Oradea, în funcția de prorector responsabil cu domeniul relațiilor internaționale la nivelul instituției academice.

În urma consultării Senatului Universității din Oradea, în cadrul ședinței din 31.08.2024, rectorul Universității din Oradea, prof.univ.dr.habil. Constantin Bungău, l-a numit pe domnul prof.univ.dr.habil. Sorin Domițian Șipoș în funcția de prorector, rămasă vacantă din data de 29.07.2023.

Noul prorector al Universității din Oradea va superviza domenii precum: activitatea editorială a Universității, parteneriate și relații internaționale, mobilități externe ale cadrelor didactice și studenților, activitatea Bibliotecii UO. De asemenea, prof.univ.dr.habil Sorin Domițian Șipoș va coordona: Departamentul de Relații Internaționale, Editura Universității și Biblioteca UO.

Prof.univ.dr.habil Sorin Domițian Șipoș s-a născut la 14 iunie 1969, este absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și cadru didactic al Universității din Oradea din anul 1993. Până la numirea sa în funcția de prorector, prof.univ.dr.habil Sorin Domițian Șipoș a fost director al Școlii Doctorale de Istorie a Universității din Oradea, funcție din care s-a autosupendat pe durata mandatului său la conducerea executivă a instituției academice.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?