11.2 C
New York City
duminică, aprilie 14, 2024

Buy now

spot_img

Performanțe remarcabile pentru Clubul Sportiv Crișul Oradea în atletism și polo

Clubul Sportiv Crișul Oradea a obținut rezultate de excepție în două discipline sportive importante în perioada recentă, evidențiindu-se prin performanțe deosebite în atletism și polo.

Atletism: În cadrul Campionatului Național de aruncări lungi seniori și U23 desfășurat la București în perioada 23-25 februarie 2024, sportivul Mehes Cristian a reprezentat cu mândrie clubul nostru. Cristian a urcat pe podium de trei ori, obținând o medalie de bronz la proba de aruncarea discului la categoria U23, cu o distanță de 40.97 metri, și o medalie de argint la aruncarea ciocanului, cu o performanță de 64.29 metri. În plus, la proba de aruncarea ciocanului la categoria seniori, Cristian a obținut medalia de argint. Antrenorul Albert Mehes a subliniat competitivitatea echipei și a exprimat încrederea în progresul continuu al sportivilor.

Polo: În aceeași perioadă, echipa de polo U15 masculin a Clubului Sportiv Crișul Oradea a participat la Campionatul Național desfășurat la București. Echipa antrenată de Antonio și Adrian Alexandrescu a reușit să obțină victorii consecutiv, demonstrând un joc de echipă solid și determinare în fața adversarilor. Cu rezultatele obținute, echipa noastră se află în fruntea clasamentului, cu 18 puncte, apropiindu-se de obținerea titlului național.

Felicitări pentru performanțele remarcabile și mult succes în competițiile viitoare!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

× Ai vreo întrebare?