22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Dacia: masina numarul 1 in 2020

Mai multe publicatii atrag atentia: prima in raport cai putere/pret pe anul in curs e DACIA DUSTER 4×4

La prima vedere am crezut ca e publicitate platita de consernul Renault-Nissan dar studiind mai atent mi-am dat seama ca masinuta de la Mioveni e comparata cu motoare de 1330 cm cubi si bineinteles cu cateva avantaje indubitabile pe care le are. Din punctul de vedere al cumparatorului motorul pe benzina de 1.33 litri este acelasi pe care Renault-Nissan in cooperatie l-a dezvoltat cu Daimler si in anul 2018 Mercedes A class a fost inzestrat cu aceeasi constructie motorica la pret dublu cel putin.

 Duster 150 CP 4×4 modelul 2020

Ce stie acest motor de 1.33 litri? Cilindri sunt captusiti cu acelasi strat de otel in interior ca masinile Nissan GT varianta sport de acum 12 ani ce a revolutionat conductia de caldura si a marit parametri motorului turbo. Aceasta tehnologie scade 1% consumul de carburant garantat de Renault.

PRIMA DACIE CE MERGE PESTE 200km/h

100km viteza in 9.7 secunde, mobilitate maxima datorita schimbatorului de viteza injumatatit, 11 secunde are nevoie noul Duster ca sa ajunga la 198km/h la un motor turat la 5250 pe minut este capacitatea optima. Ceea ce lipseste este cutia de viteze cu 7 scari ca la Renault varianta EDC si inca nu a aparut nici un model Dacia cu schimbator automat.

Pretul de DUSTER in OCCIDENT este 17990 de euro cu oferte de 51 de euro/saptamana in Irlanda si 49 lire in UK

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?