27.2 C
Oradea
marți, septembrie 26, 2023
AcasăLocalLucrări de modernizare a rețelelor termice în Oradea: Afectare temporară a furnizării...

Lucrări de modernizare a rețelelor termice în Oradea: Afectare temporară a furnizării apei calde în anumite zone

Termoficare Oradea anunță întreruperea furnizării apei calde pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare în Municipiul Oradea.

Oradea, 3 iulie 2023 – Termoficare Oradea a anunțat astăzi că, în cadrul proiectului de reabilitare a sistemului de termoficare urbană, începând de azi, ora 14:00, se va întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice: 808, 821 și 824. Această întrerupere temporară este necesară pentru a permite desfășurarea lucrărilor de modernizare a rețelelor termice primare din aceste zone.

Consumatorii din zona străzilor Mihail Kogălniceanu, Constantin Tănase, Evreilor Deportați (Sucevei), Erou Marius Cosma, Nicolaus Olahus, Alexandru Vlahuță, Crinului și Albacului vor fi afectați de întreruperea furnizării apei calde. Ne cerem scuze pentru orice disconfort creat și înțelegem că această întrerupere poate fi inconvenabilă pentru locuitorii din aceste zone.

Reluarea furnizării agentului termic este programată pentru joi, 06 iulie 2023, ora 23:30. Echipa de specialiști a Termoficare Oradea depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările cât mai rapid și eficient posibil, astfel încât să se restaureze furnizarea apei calde în cel mai scurt timp.

Pentru informații suplimentare și actualizări în timp real, Termoficare Oradea pune la dispoziție clienților săi două modalități de contact. Aceștia pot apela dispeceratul de urgență TelVerde la numărul gratuit 0 800 070 800, disponibil din toate rețelele fixe și mobile. De asemenea, clienții pot accesa aplicația TermoAlert, interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro, pentru a primi informații actualizate cu privire la reluarea furnizării apei calde și orice alte modificări legate de serviciile de termoficare.

Termoficare Oradea își exprimă regretul pentru eventualele inconveniente cauzate de această întrerupere temporară a furnizării apei calde și mulțumește consumatorilor pentru înțelegere și răbdare în timpul desfășurării lucrărilor de modernizare.


Vă rugăm să verificați informațiile oficiale furnizate de Termoficare Oradea pentru orice actualizări sau modificări în legătură cu această întrerupere temporară a furnizării apei calde.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: