27.8 C
Oradea
luni, septembrie 25, 2023
AcasăMăgărușul colericNu rata sa-ti numeri banii

Nu rata sa-ti numeri banii

Ai timp mult stai acasa te-ai autoizolat ,ma bucur ca respecti legile si indemnurile specialistilor dar sa nu trisezi si sa incerci sa-mi explici ca ai nevoie de un casual nou sau de o rochie new fashion pentru sezonul de primavara in curs. Iti aduc la cunostiinta nu ai nevoie pentru ca cel putin 6 saptamani vei mai ramane intre patru pereti astfel ca primavara va fi plecata deja cand acest cosmar speram sa fie pe terminate.

Audit personal

Nu esti angajat al unei banci si totusi in proportie de 85% viata ta curge pe un fagas asemanator cu al unei banci cu mici exceptii-cand ti se termina banii nu esti subventionat de stat din banii tai platiti in taxe si impozite. Statul la randul sau este subventionat de Rothschild sau de Oppenheimeri si aproape ca se inchide cercul vicios daca mai punem Banca Mondiala, Banca de Dezvoltare a Europei EBRD sau alte organizatii bancare interpuse de asa maniera incat multimea sa fie datornica celor putini acelor 199 de persoane care conduc mapamondul din punct de vedere financiar si nu numai. Nu facem politica ca nu e de interes national vorbim de tine care esti alarmat daca vezi o salvare pe strazile Oradiei,ti se strange stomacul la gandul ca vecinul tau lucreaza la salvare si de fapt el care lucreaza pentru noi toti e considerat inamicul unu pentru ca iti aduce in fiecare zi epidemia langa usa in conceptul tau. Medicul virolog care sta deasupra ta in bloc care ajunge in fiecare zi acasa istovit si rupt de cele 12-14 ore de stradanie pe care le face pentru tine pentru noi bucura-te de prezenta lui atat timp suntem in siguranta cat timp acesti luptatori din linia intai sunt prezenti zi de zi in viata noastra.

Inventar

De 10 zile ti-au scazut cheltuielile, numai arunci banii pe nimicuri, pe vestimentatia noua de vacanta,pentru schimbul de ulei la masina, pentru bilete de avion la Bananamama sau la Sex on the Beach, nu mai nunta nu mai majorate deci economii serioase pentru toti conationalii. Te rog sa-ti pui banutii, paraii,lovelele pe muchie alinierea sa poti sa te bucuri de existenta lor ca oricum asta te intereseaza sa iti blindezi egoul inca neatins de virus. Nu uita sa te uiti in camara sau debara daca mai ai loc sa te duci imediat la atac la magazinul,,Moara Satanei” sa iti refaci proviziile de harciog incepute acum 2 saptamani. Du-te sparge banii numarati sau cei nenumarati de pe cardul de credit care e lantul social invizibil al fiecarui cetatean.,,Nu rata sa scrii pe o lista pretul de achizitie al celor 20 de produse pe care le folosesti cel mai des si te rog sa compari peste 12 saptamani perioada estimata de guvernul de la Londra pentru incetarea epidemiei si sa ma anunti cu ce ai ramas acolo sub linie.

Salvez un ban

Traind in diaspora inca de la inceputuri a fost sloganul fiecaruia,,salvez un ban” dar care ban care e echivalent cu timpul pe care copii nostri l-au petrecut fara parinte sau parinti, banul care nu acopera cheltuielile medicale pe care trebuie sa le acoperi datorita autozgarceniei fata de tine insuti, banul pe care l-ai platit ca taxa de transfer bancar, ca taxa de conversie din moneda trimisa in moneda nationala, Pentru buna desfasurare a numaratorii banilor…TE INCHIZI IN CASA, SA NU STIE LUMEA CAT DE BANOS ESTI!CHITROS FARA SA TE JIGNESC si baga-i repede la ciorapi in punga de plastic de unica folosinta si tine cont pot fi purtatori de virus lucru demonstrat la YUANII care au fost arsi ca oricum nu au valoare,,banii”.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: